Yhteisölliset jutut

Tältä sivulta löydät vinkkejä kuinka on mahdollista työstää asioita yhdessä.

PADLET .com


Padlet on interaktiivinen seinä joka toimiiselaimessa niin tableteissa kuin tietokoneella. Kokeile osoitteessa http://padlet.com/wall/8ovf0xlf4o ja jätä vaikka kommenttia. Tuplaklikkaamalla saat kentän mihin kirjoittaa seinälle.

 

Created with Padlet

 

GOOGLE DRIVE

 

Google drive on osa Googlen palveluja eli vaatii rekisteröitymistä Googleen. Jos sinulla on gmail-osoite niin sinulla on myös Google drive käytössäsi. Google drivessa on mm. mahdollista luoda dokumentti jotavoidaan kirjoittaa yhdessä. Luo dokumentti google drivessa jajaa se esimerkiksi linkkinä oppilaille. Oppilaat voivat kirjoittaa yhteistä dokumenttia nettiselaimessa ilman tunnuksia. Tuotos tallentuu jakajan (opettajan) driveen automaattisesti. Tämä on vain yksi tapa käyttää googledrivea.

 

TITANPAD.COM

 

Sivusto johon pystyy luomaan virtuaalisialuokkia joissa voi kirjoittaa yhdessä samaa dokumenttia. Sisältää chatinjonka avulla oppilaat pystyvät tarvittaessa kommunikoimaan. Pystyt luomaan niin monta luokkaa kuin on tarvetta..Luokkiin pääsee opettajan antaman linkin ja salasanan avulla. Opettaja hallinnoiluokkia. Palvelun käyttö vaatii aluksi perehtymistä, mutta on loppujen lopuksi yksinkertainen käyttää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti